Een uitje met de vereniging: waarom niet een bezoek brengen aan de toppers?

Elke willekeurige vereniging heeft leden. Iemand is lid bij een vereniging omdat hij zich prettig voelt bij de sfeer binnen een vereniging. De sfeer binnen een bedrijf komt niet zomaar tot stand. Dit kost tijd. Een uitje met alle leden van de vereniging kan hierbij helpen. Onze zangvereniging is twee weken terug naar De Toppers geweest. Wat een gezelligheid! Ondanks dat onze zangvereniging al een goede sfeer had, is de sfeer alleen maar verbeterd.

Wie zijn de toppers precies?

Niet iedereen binnen onze zangvereniging had eerder gehoord van de toppers ondanks dat ze best wel populair zijn geworden in de afgelopen jaren. De toppers bestaan uit een groepje zangers namelijk Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Sinds 2005 reizen ze Nederland af en geven ze verschillende stadionconcerten. In totaal zijn al meer dan 40 shows uitverkocht geweest en sinds kort geven de Toppers ook shows in andere delen van Benelux. In 2009 namen ze deel aan het Eurovisiesongfestival. De Toppers staan erom bekend dat ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Dat hebben wij gemerkt. Tijdens ons bezoek aan de Toppers in de Amsterdam ArenA stond het hele stadion op zijn kop. Een geweldige ervaring die je echt een keer meegemaakt moet hebben. Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  https://www.pexels.com/photo/crowd-in-front-of-people-playing-musical-instrument-during-nighttime-196652/

Hoe organiseer je een bezoek aan de toppers?

Een concert bezoeken met een aantal vrienden is geen probleem. Je boekt een ticket, regelt vervoer en mogelijk verblijf en je bent klaar. Wanneer je voor een grotere groep een bezoek aan een concert organiseert, wordt het wat lastiger. In praktijk blijkt het lastig om om een geschikte datum te vinden. Wij hebben alle data van de Toppers voor het komende jaar doorgestuurd aan het begin van het jaar. Toen iedereen haar voorkeur doorgaf hebben we de knoop doorgehakt. Helaas kon niet iedereen mee op deze datum, maar goed dat was te verwachten wanneer je met meerdere mensen een concert wilt bezoeken. Vervolgens hebben we een grote bus geregeld waar meer dan 50 personen in kan. Het grote voordeel hiervan is dat we ook geen vervoer terug hoefden te regelen.

Topperskleding, wat is dat?

Wanneer je een concert van de toppers bezoekt wordt er eigenlijk wel van je verwacht dat je ook in topperskleding komt opdagen. De toppers dragen namelijk feestkleding. Op het internet is het mogelijk om speciale feestkleding voor de toppers te kopen. Door feestkleding aan te trekken kom je zelf meer in de feeststemming wat het natuurlijk alleen maar leuker maakt.