Ook sponsor worden?

Het Castellumkoor presenteert: Happy Together!

10 jaar, 1 dirigent, 100 stemmen…
Het Castellumkoor is tien jaar na oprichting niet meer weg te denken uit Alphen aan den Rijn. Een optreden bijwonen betekent gegarandeerd kippenvel en de onbedwingbare behoefte om mee te doen. De hoge kwaliteit van het koor is mede te danken aan dirigent Max Smeets, die al eerder zijn sporen ruimschoots verdiende in de professionele musicalwereld. Ter ere van het jubileum én de 65e verjaardag van Max, staat er een ongekend spektakel op het programma: een optreden van het Castellumkoor samen met twee andere top-koren van Max Smeets. Dat wordt genieten van ruim honderd prachtige stemmen, die u zullen verrassen met pop-, musical- en licht klassieke muziek. Het concert vindt plaats op zaterdagavond 30  november om 20.15 uur in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Wij vragen u vriendelijk of uw bedrijf interesse heeft om dit concert financieel te sponsoren. U kunt kiezen uit twee opties:

1. Een bijdrage van € 50. Uw onderneming wordt vermeld op onze Facebook pagina en op onze website.
  2. Een bijdrage van € 100. Uw onderneming wordt vermeld op onze Facebook pagina, op onze website én op de schermen van het Castellumtheater op de dag van het concert.

Als uw onderneming ons sponsort, kunt u kaartjes voor het concert kopen met korting. In plaats van € 12.50 betaalt u slechts € 10,-.

Kaartjes met korting kunnen alleen besteld worden via secretariaat@castellumkoor.nl of 1 van de koorleden.

Voor meer informatie: Marion Bruijnen – secretaris Castellumkoor – secretariaat@castellumkoor.nl