Het verhaal van Paul

Van je buurvrouw moet je het hebben.

Inderdaad, van je buurvrouw moet je het hebben, ik in ieder geval wel, als het gaat om het Castellumkoor. Vanaf het moment van de doorstart na het project van de Golden Musical Moments (2009), ben ik bij het Castellumkoor. Op dat moment zat ik muzikaal een beetje op dood spoor. Op mijn vorige werkplek in Zeeland vond ik muziek belangrijk en zong ik bij enkele koren. In Alphen ben ik begonnen met het koor Laozi. Maar toen dat ophield te bestaan, wilde ik toch weer iets doen met muziek. Aangezien Margreet in het dagelijks leven mijn buurvrouw is en zei mij vroeg om ook bij het Castellumkoor te komen, heb ik mij over laten halen om auditie te doen. En daar heb ik tot op de dag van vandaag helemaal geen spijt van. Aardige mensen, leuke verschillende nummers en een dirigent waar ik elke week weer van leer.