Seasons (met Pia Douwes)

Date(s) - 09 februari 2018
8:00 pm

Singer Laren

Hartverwarmende muzikale reis door de vier seizoenen.

Pia Douwes is een van de succesvolste, veelzijdigste en meest onderscheiden musicalactrices die ons land rijk is. Bracht ze afgelopen seizoen met ‘A Midwinter’s Tale’ nog een ode aan de winterperiode, dit keer neemt ze u met ‘Seasons’ het publiek mee langs de vier seizoenen. Douwes zingt zich in verschillende muziekstijlen door de jaargetijden, van klassiek tot pop en musical. Met haar prachtige stem brengt ze bekende klassiekers, van tranentrekker tot vreugdelied. Op haar hartverwarmende reis wordt ze vergezeld door zanger Addo Kruizinga en een orkest, terwijl het Castellumkoor voor extra vocale ondersteuning zorgt.

Kaartverkoop: https://www.singerlaren.nl/bezoek/Praktische_informatie/Kaartverkoop_theater/